Bibliotheek Achterveld had Energiegroep COOL uitgenodigd voor een informatietafel over zonnepanelen, op vrijdagavond 27 maart. COOL is een vrijwilligersgroep die al ruim 4 jaar in Leusden actief is op het gebied van energiebesparing en zonnestroom. Zij organiseren ieder jaar een zonnepanelenactie, met veel enthousiaste deelnemers. Dit jaar is er weer een actie, die is gestart met deze informatietafel in de bibliotheek in Achterveld.

Belangstellenden uit Achterveld, Barneveld en Leusden kwamen langs met vragen over o.a. financiering, opbrengsten en technische mogelijkheden. De bedrijven Greenrecovery uit Den Dolder en DIM uit Achterveld waren aanwezig en konden veel technische vragen beantwoorden. Zij hebben direct al enkele afspraken voor offertes kunnen maken.

Vanaf 10 april gaat de actie verder in Leusden, in een winkelpand in Winkelcentrum de Hamershof. Daar bent u welkom in een ‘Zonnepanelen Informatie-winkel’ in de weekenden van 10-11 april en 17-18 april, voor informatie, advies en het aanvragen van een offerte.
Lees meer over de Informatie-winkel Zonnepanelen in de Hamershof