Aanvraag warmtescan

Met een warmtecamera kunnen de vrijwilligers van IkWilWatt in beeld brengen waar warmte weglekt uit de woning. De infraroodcamera maakt foto’s van de temperatuursverschillen. Zowel van de binnenkant als buitenzijde van de woning kunnen koudebruggen, kieren, gaten en gebrekkige isolatie zichtbaar gemaakt worden. De foto’s geven een indruk van mogelijk onnodig warmteverlies. De isolatiewaarde in absolute getallen kunnen we niet meten.

Voor een warmtescan moet de buitentemperatuur ongeveer 5 tot 10 graden zijn. In de praktijk zal de scan dus uitgevoerd worden in de periode november tot medio maart. Interesse? Meld u aan via onderstaand formulier en sluit af met een IDEALbetaling van € 20,-. (let op, als de € 20,- niet is afgeschreven van uw rekening hebben we uw aanmelding helaas niet ontvangen) Na aanmelding komt u op de lijst en wanneer er koude bewolkte dagen voorspeld worden neemt de energiegids contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

Zelf een camera lenen:

U kunt ook zelf een camera lenen en de beelden maken. Interesse in het lenen van de camera? Alle informatie vind u HIER>>. De uitleen gaat via energiecooperatie DEEL, kost € 10,- en is gratis voor leden.

Formulier warmtescan

  • Als je jouw jaarverbruik (ongeveer) invult en het aantal bewoners kunnen we voor je berekenen of je verbruik gemiddeld of afwijkend is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.