Gratis energiebesparende producten twv € 65,-

 Wil je als huurder besparen op je energierekening? Maak gebruik van de actie van de gemeente Leusden en ontvang energiebesparende producten twv € 65,- . Dat is gratis shoppen!   

ACTIE IS VERLENGD tm 31 december 2022 en momenteel alleen voor huurders

De regeling wordt uitgevoerd door het Duurzaam Bouwloket, de onafhankelijke samenwerkingspartner van IkWilWatt. Alleen huurders kunnen momenteel gebruik maken van de actie, het budget voor woningbezitters is op.

GRATIS energiebesparende producten twv € 65,-
Nog deze winter energie besparen? Voor huurders zijn gratis energiebesparende producten beschikbaar. Denk aan LED lampen, dimmers,schakelklokken, radiatorfolie, tochtstrippen, deurdrangers, (warm)waterbesparende douchekoppen en kranen ed. Ook kunt u kiezen voor een gratis energiedisplay of CO2 meter.

>> Gebruik deze link om gratis te shoppen <<

Meer informatie, voorwaarden en beschikbare ruimte is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-leusden 

 

 

Spullen aanschaffen
Lokale doe-het-zelf zaken Laurens IJzerwaren en Karwei Leusden steunen deze actie. U kunt bij hen (online) de artikelen aanschaffen en gebruik maken van de cashback actie. U kunt de producten ook bij andere (online) aanbieders aanschaffen.

Cashback of gratis webwinkelen
Er zijn twee manieren om gebruik te maken van het aanbod. Bestel via de speciale webshop en er wordt direct 65,- verrekend in het digitale winkelmandje. Artikelen worden gratis opgestuurd. Of maak gebruik van de cashback-regeling en vraag achteraf 65,- terug voor de gedane aanschaf.

Wilt u meer informatie over de actie? Neem contact op het met Duurzaam Bouwloket voor meer informatie. Ze zijn te bereiken via info@duurzaambouwloket.nl of T 033-204 3006.