Cashback actie Energievoucher

Uw huis klaar voor de toekomst. Het begint met kleine energiebesparende maatregelen. Maak gebruik van de Cashback actie van de gemeente Leusden en ontvang € 65,- retour! Hier leest u alles over de regeling.

Bespaar en verdien een Cashbacktegoed van € 65,-
De gemeente Leusden heeft een subsidieregeling waaruit huiseigenaren (dus niet huurders) € 65,- terug kunnen ontvangen van investeringen in energiebesparende maatregelen. De subsidieregeling is bedoeld om zoveel mogelijk huiseigenaren te laten investeren in kleine en grotere energiebesparende maatregelen.  De flyer geeft alle informatie en een lijst van producten die in aanmerking komen.

Kleine energiebesparende maatregelen
De Cashback actie is van toepassing op alle in lijst opgesomde producten. U kunt daarvoor terecht bij iedere aanbieder van uw keuze. Geld terugkrijgen is heel eenvoudig! U bewaart de bonnetjes en vraagt via www.duurzaambouwloket.nl de cashback aan.

In Leusden vindt u in de lokale doe-het-zelf zaken Laurens IJzerwaren en Karwei een schap waar (een aantal) producten voor deze actie bij elkaar staan. U kunt de producten uit de lijst uiteraard ook bij andere winkels / aanbieders aanschaffen.

Grote energiebesparende maatregelen
De Cashback actie kan ook worden gebruikt voor teruggave van het bedrag van € 65,- voor investeringen in grote energiebesparende maatregelen. Die moeten dan wel zijn gedaan na 1 januari 2020. Het gaat dan om gevelisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, kozijn- of glasvervanging, of om de aanschaf van een warmtepomp, zonnepanelen en/of zonnecollectoren, het aanbrengen van lage temperatuurverwarming en/of balansventilatie met warmteterugwinning.

Meer informatie over de voorwaarden voor teruggave bij deze investeringen vindt u op de maatregelenlijst.

Om een voucher af te halen moet u zich (ivm COVID-protocol) inschrijven via de kalender. Er is dan een energiegids aanwezig voor een toelichting.

september 2020
ma di wo do vr
311234
7891011
1415161718
2122232425
28293012

Samenvatting actievoorwaarden Cashback actie

De Cashback actie is geldig van 1-1-2020 t/m 31-3-2021 of zolang de hiervoor beschikbare subsidiegelden aanwezig zijn.

Kijk voor actuele informatie op www.duurzaambouwloket.nl.

 

  • Een woningeigenaar kan maar éénmaal gebruik maken van de Cashback actie.
  • Er moet voor minimaal een bedrag van € 65,- worden uitgegeven aan energiebesparende maatregelen uit de lijst van goedgekeurde maatregelen om voor de cashback van € 65,- in aanmerking te komen.

Hoe krijgt u uw geld terug?

  • Koop de door u gewenste energiebespaarproducten uit de lijst van maatregelen.
  • Bewaar de kassabon(nen)!
  • Ga naar de website van het Duurzaam Bouwloket: rre.duurzaambouwloket.nl om het aanvraagformulier in te vullen.
  • Vul het digitale formulier volledig in inclusief het aanleveren van de kassabon(nen). U kunt een foto maken van de kassabon(nen) en vervolgens uploaden bij uw aanvraag.
  • U hoort binnen vier weken of uw cashback aanvraag is goedgekeurd.

Ga voor een compleet overzicht van de actievoorwaarden naar www.duurzaambouwloket.nl.

Aan deze samenvattende actievoorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.