Digitaal Energieloket

Wie als woningeigenaar het nieuws volgt, raakt al snel de draad kwijt. Want er moet van alles om de aardbevingen in Groningen te stoppen en om het klimaat redden. Maar hoe dan? Moeten we van het gas af? En dus een warmtepomp aanschaffen? Of kunnen we straks ons huis verwarmen met een warmtenet, met waterstof of met geothermie? Op dit moment is het eerlijke antwoord: we weten het nog niet. Betekent dat, dat u moet wachten tot we dat antwoord wel weten? Nee, zeker niet.

Het digitale Energieloket van Leusden is ondergebracht bij Duurzaam Bouwloket, de partij die in meer dan 100 gemeenten in Nederland  woningeigenaren op onafhankelijke manier ondersteunt op weg naar een duurzame woning.

Ze kunnen u helpen met:

Stappenplan

Alle verduurzamingsmaatregelen voor een woning, overzichtelijk op een rij. Alle informatie onafhankelijk en actueel voor u als woningeigenaar op een rij.

Subsidiecheck

Wilt u meer weten over welke subsidies beschikbaar zijn voor de maatregelen die u wilt gaan doen bij het verduurzamen van uw woning, doe de subsidiecheck bij het Energieloket.

Offertes

Bedrijven zoeken die uw woning energiezuiniger en comfortabeler kunnen maken? Bij het Energieloket (Duurzaam Bouwloket) kunt u offertes aanvragen bij bedrijven bij u in de buurt.