Groenhouten Duurzaam organiseert een vloerisolatie-actie in de wijk, en een energie-enquête. Woont u in Groenhouten? Doe mee!

Groenhouten Energie-enquête
Groenhouten Duurzaam inventariseert hoe goed de woningen in de wijk al geïsoleerd zijn. Wat kunnen we doen om het energiegebruik te verminderen? Welke wensen en plannen zijn er, voor bijvoorbeeld meer zonnepanelen, betere isolatie? Kunnen we gezamenlijke acties organiseren?

Woont u in Groenhouten, help dan mee het energiegebruik in de wijk in kaart te brengen! Ga naar Energie enquête Groenhouten, invullen kost slechts 10 minuten.

Vloerisolatie – Wat het oplevert is bekend: lagere energierekening, geen koude voeten meer, comfortabel warme woonkamer… Toch is de vloer van veel woningen nog niet geïsoleerd. Dat is jammer, want zo verdwijnt de warmte in de kruipruimte en stook je onnodig veel om de kamer warm te houden.

Vloerisolatie actie Groenhouten
Dit najaar organiseert Groenhouten Duurzaam een vloerisolatie actie. Woont u in een koopwoning en is uw vloer nog niet geïsoleerd? doe dan ook mee en vraag een offerte aan. De huurwoningen in de wijk worden op een ander moment door de WSL geïsoleerd.

Inloop avond vrijdag 3 november in de Meent
Op donderdag 5 oktober werd een informatie avond georganiseerd ism firma Vreedeveld Isolatie (erkend verwerker van Tonzon) en firma Van de Bunt Isolatietechniek. Het was een geslaagde avond met veel informatie. Als vervolg is er op vrijdagavond 3 november een inloop avond. Heeft u vragen naar aanleiding van de offerte, wilt u ook uw buren uitnodigen om mee te doen, of heeft u de eerste avond gemist – kom dan langs in de Meent. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar.

Zo doet u mee – Inwoners van Groenhouten met een koopwoning kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor de actie. Kom naar de informatie avond op 5 oktober, of de inloopavond op 3 november, of meld u direct aan per mail via Groenhouten Duurzaam. U krijgt dan advies aan huis en een offerte. Isolatie van de vloer kost circa 1500 euro en is al binnen een dag aangebracht. Na akkoord van de offerte wordt een afspraak gemaakt voor het aanbrengen van de isolatie in de kruipruimte. Zo kan de vloer al deze winter goed geïsoleerd zijn.

Wist u dat…
… we betalen ongeveer 950 euro per jaar voor de gasrekening
… vloer isolatie kost ca 1500 euro en is al binnen een dag aangebracht
… vloer isolatie betekent geen koude voeten meer
… en een comfortabel warme woonkamer
… én het kan elk jaar tot wel 160 euro besparen op de gasrekening (afhankelijk van oa. stookgedrag en gasprijs)

Groenhouten gaat isoleren – doe ook mee!

Contact en aanmelden
mail groenhoutenduurzaam@kpnmail.nl of bel 06-37283444
facebook Groenhouten Duurzaam (nieuw!)
enquete Energie enquête Groenhouten

Organisatie
Duco la Rivière, Marian Marseille en Henriëtte Former
Groenhouten Duurzaam ism IkWilWatt | Energieloket Leusden