Nieuwbouwwoning

U overweegt een nieuwbouwwoning in Leusden te laten bouwen. Dit is een bijzonder moment in uw leven. Een huis bouwen doet u niet zomaar. U staat voor een grote hoeveelheid keuzes en wil deze weloverwogen maken. Via IkWilWatt helpen we u op weg om deze nieuwe woning toekomstbestendig te maken, door een slimme mix van maatregelen kunt u een zeer energiezuinig huis realiseren zonder gasaansluiting.

Wat is de definitie voor een Energie Neutrale Woning?
Dit houdt in dat de woning over het jaar heen voor woninggebonden verbruik (ruimteverwarming, koeling en warm tapwater) net zoveel energie verbruikt als er lokaal duurzaam wordt opgewekt.

Wat is de definitie voor een Nul op de Meter Woning?
Dit houdt in dat de woning over het jaar heen, voor woninggebonden gebruik (ruimteverwarming, koeling en warm tapwater) en huishoudelijk gebruik (apparaten en verlichting), net zoveel energie verbruikt (of minder) als er lokaal duurzaam wordt opgewekt.

Aan de slag met een nieuwbouwwoning

In de brochure Nul-op-de-Meter Nieuwbouw van de gemeente Leusden leest u er alles over.

Met de digitale NOM tool Leusden  kunt u snel een indruk krijgen van de benodigde energie van een Nul op de Meter woning.

Energiegids Marc heeft ervaring met het zelf laten bouwen van een duurzaam huis. Hier leest u er meer over >>   Wilt u uw wensen en plannen doornemen met Marc? Maak een vrijblijvende afspraak.