foto-ValleiZon
ValleiZon-Nieuw-Wildenburg

Project Nieuw Wildenburg – het tweede collectieve zonnedak in Leusden
Coöperatie ValleiZon is onlangs gestart met het project Nieuw Wildenburg. Dit project is momenteel in uitvoering omvat ca. 322 zonnepanelen op een zeer aantrekkelijk gelegen zonnedak, namelijk een melkveeschuur aan de Hamersveldseweg 113.

De firma Energie van Hollandsche Bodem gaat de zonnepanelen plaatsen. U kunt meedoen en uw eigen 100% groene stroom opwekken. Daarbij gaat uw energierekening verlaagd worden. De 322 panelen gaan stroom leveren voor ca. 22 huishoudens.

Deelname aan het project
Leusdenaren kunnen zich nu inschrijven voor deelname in dit project als lid van de Coöperatie ValleiZon Leusden i.o. Met 4 panelen of meer, voor een prijs van 323 Euro per paneel, is men lid. Dit is een eenmalige investering. Daarnaast betaalt men een klein bedrag per paneel voor het jaarlijkse lidmaatschap van deze coöperatie inclusief onderhoud, verzekering en afschrijving.

Eis is wel dat men woonachtig moet zijn in één van de volgende postcodegebieden 3791, 3794, 3831, 3832, 3833, 3834, 3835 en 3931, dus in of grenzend aan de postcode 3833 van Hamersveldseweg 113 te Leusden.

Ook voor ondernemers
Ondernemers (MKB, ZZP-ers), met een kleinverbruikaansluiting kunnen tot 10.000 kWh per jaar ook meedoen, mits gevestigd in het postcoderoos gebied.

Inschrijving
Deelnemers kunnen zich inschrijven via ValleiZon. Dit is vrijblijvend totdat u definitief uw handtekening heeft geplaatst onder de overeenkomst. U vindt er een rekenmodule, die u helpt om uit te rekenen hoeveel panelen u nodig heeft en wat uw voordeel is, en waarmee u zich ook direct kunt aanmelden. Inschrijven op dit project kan vanaf 4 panelen.

Hoe mooi is dat. Doe mee!