11 en 18 mrt: Warmtepompen ‘open huis’ middagen

Veel mensen in Leusden zijn op zoek naar ervaringen met warmtepompen. Welke soorten zijn er, hoe kun je kiezen, wat moet er in huis gebeuren, en ook: hoeveel geluid maakt een warmtepomp? Daarom organiseren Energieloket IkWilWatt en Energiecoöperatie DEEL twee ‘open huis’ middagen, op zaterdag 11 en 18 maart.

Warmtepompen – ervaringen delen

Tijdens deze ‘open huis’ middagen kunt u ervaringen horen van mensen die al een warmtepomp hebben. Zij laten hun installatie zien, geven uitleg over hoe hun woning nu verwarmd wordt en wat daarvoor in huis is aangepast.

‘Open huis’ middagen

U kunt kiezen uit twee woningen:

  • Een woning heeft zowel een hybride warmtepomp, sinds najaar 2021, als een aparte airco/warmtepomp sinds voorjaar 2021. Hiermee is de woning altijd behaaglijk warm.
  • De andere woning heeft een volledig elektrische lucht-water warmtepomp sinds najaar 2022, met een buiten- en binnen-unit. De woning wordt verwarmd met lage temperatuur convectoren (dus geen vloerverwarming), met in sommige ruimtes een radiator voorzien van een elektrisch element of een IR-paneel voor koude dagen. De woning is gasloos, de CV-ketel en de gasmeter zijn verwijderd.

Wilt u meedoen en een van beide woningen bezoeken? Meld u dan aan via de link hieronder, met de locatie en datum van uw voorkeur (max 6 personen per ronde). De data zijn zaterdag 11 maart en zaterdag 18 maart, met een ronde om 13:30 uur en om 15:00 uur. Deelname is gratis en na aanmelding ontvangt u het adres.

Warmtepompen ‘Open huis’ middagen:

  • Data: zaterdag 11 maart en zaterdag 18 maart 2023
  • Tijd: 13:30-14:30 uur en 15:00-16:00 uur
  • Locatie: woning met hybride warmtepomp, of woning met volledig elektrische warmtepomp
  • Adres: na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het adres. Max 6 personen per ronde (vol=vol)

Aanmelden: via het registratieformulier op de website van DEEL.