Avond Energiezuinig Wonen in De Korf

Energiezuinig wonen, hoe dan? Vorig jaar stegen de energieprijzen rond deze tijd hard, komende winter inschatten is koffiedik kijken. Maar feit is dat huishoudens steeds meer aan jaarlijkse energiekosten kwijt zijn, als er geen aandacht is voor energie besparen. Je huis energiezuinig maken, hoe dan?

Kom donderdag 12 oktober vanaf 19.30u naar De Korf (adres De Smidse 1) – Leusden. In de grote zaal houdt Ruben Appelman, deskundig en onafhankelijk expert van het Regionaal Energieloket een presentatie. Aan bod komen de 4 stappen om een huis energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig te maken. Kom alles te weten over isoleren en ventileren. Hoe kan je zelf energie opwekken, of in een collectief? Komt er bij vervanging toch nog een CV, of is een andere warmtebron mogelijk? En hoe zit het met de verplichting van hybride warmtepompen? Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod tijdens de informatieavond. Afsluitend neemt Folkert Looij, onafhankelijk financieel expert u mee in de mogelijkheden om maatregelen te financieren. Welke subsidies en leningen zijn beschikbaar, of zijn er andere slimme mogelijkheden om verduurzaming te financieren? Na afloop is Folkert beschikbaar voor vragen over uw persoonlijke situatie.

Wat kunt u deze avond verwachten:
– Deskundige presentaties door onafhankelijke experts
– Energiezuinig wonen, waar begin ik?
– Alles over isoleren en ventileren
– Check je warmtelek, vraag een warmtescan aan
– Energie opwekken, zelf of collectief?
– Toch nog een CV of een warmtepomp?
– Alle financiële mogelijkheden op een rij
– Maak kans op een gratis maatwerk adviesgesprek

De organisatie is in handen van het Leusdense energieloket IkWilWatt, de energiewerkgroep COOL, en de Leusdense energiecoöperatie DEEL. Zij zijn aanwezig met lokale informatie. Vraag bij hen een warmtescan aan voor je woning, of een huisbezoek door een energie adviseur. Alle aanwezigen maken kans op een gratis maatwerk adviesgesprek waarmee u de mogelijkheden voor uw woning in beeld krijgt.

Gratis entree, inloop vanaf 19.30 uur.

Datum

12 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00
QR code