Energiemarkt Alandsbeek

Energiemarkt Alandsbeek – Maak kans op een gratis maatwerkadvies! 

Zaterdag 15 juni is iedereen van harte welkom op de Energiemarkt, georganiseerd door het Buurtteam Duurzaam Alandsbeek. We treffen elkaar op het grasveldje ‘bij de band’ voor de Wijkkamer. Op de energiemarkt zijn diverse kraampjes, waar je informatie vindt over energiebesparing en verduurzaming van de skidak- en de ruimtewoningen.

Wat kan je op de energiemarkt vinden?

  • Inkoopactie vloer- en spouwmuurisolatie
  • Informatie financiering en subsidies
  • Willem Eelman van Klimaatmissie NL
  • Maak kans op een gratis maatwerkadvies
  • Documentatie over de skidak- en de ruimtewoningen.
  • En niet te vergeten: ijsjes van Jacco’s!

 

De isolatiebedrijven AZ-isolatie en Van de Bunt presenteren zich. Je kunt de materialen zien waarmee ze hun isolatiemaatregelen uitvoeren. Heb je hier vragen over, dan beantwoorden zij ze graag!

Bij de kraam van de Skidakwoningen én bij de kraam van de ruimtewoningen kun je je inschrijven voor deze collectieve isolatieactie! Het Buurtteam verstrekt jouw gegevens aan beide bedrijven, waarna ze contact met je opnemen voor een huisbezoek. Tevens is er documentatie beschikbaar dat specifiek ontwikkeld is voor de skidak- en de ruimtewoningen, gebaseerd op inspecties en metingen in meerdere woningen.

Onafhankelijk financieel adviseur Folkert Looij is aanwezig. Hij helpt je graag bij alle vragen die je hebt rondom subsidies, leningen en andere vragen over hoe je het beste energiebesparende maatregelen kunt financieren.

Willem Eelman van Klimaatmissie NL laat je zien onder meer zien hoe belangrijk het ventileren van je woning is, nadat deze is geïsoleerd.

Daarnaast maak  je kans op een gratis maatwerkadvies van Eric Dekker! Hij is een gecertificeerde energieadviseur en kan een maatwerkadvies geven voor jouw woning. Aan het einde van de middag trekken we het winnende lot. Je doet mee door je naam en e-mailadres in te vullen.

Dit alles onder het genot van een heerlijk ijsje van Jacco’s! Alle buurtbewoners uit Alandsbeek zijn van harte welkom!

Locatie: op het grasveld bij de wijkkamer (Kokmeeuw 2, 3831 HJ Leusden)

Zaterdag 15 juni van 14:00-16:00 uur

Datum

15 juni 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
QR code