DEEL-actie Woningisolatie

Houd de kou buiten! Energiecoöperatie DEEL organiseert een Woningisolatie-actie voor mensen die hun huis beter willen isoleren. “Isolatie helpt om gas te besparen en uw huis comfortabel warm te houden.” Energiecoöperatie DEEL is een Leusdens bewonersinitiatief. Voor deze Collectieve Inkoop Woningisolatie werkt DEEL samen met Van de Bunt Isolatietechniek uit Putten. Zij werken met verschillende materialen voor de isolatie van vloeren, spouwmuren en daken.

Meer informatie

U kunt nu inschrijven voor deze Woningisolatie-actie, voor een advies en offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Kijk op de website van DEEL voor meer informatie. Woont u in een wijk aangelegd vóór 2000? Woningen werden destijds bij de bouw niet zo goed geïsoleerd, en hebben daardoor bijvoorbeeld vaak een koude vloer. Als uw vloer nog niet geïsoleerd is, kunt u dat nu eenvoudig laten doen. Isoleren wordt bij de huidige hoge energieprijzen extra aantrekkelijk, en mogelijk kunt u subsidie krijgen als u twee isolatiemaatregelen combineert. Een goed geïsoleerde vloer verhoogt bovendien het wooncomfort aanzienlijk. Zie MilieuCentraal.nl voor praktische informatie over isoleren en subsidie.

Aanmelding

Wilt u uw woning beter isoleren? Ga naar deel-energie.nl voor informatie en inschrijving voor deze Woningisolatie-actie.

Gepubliceerd op 18 februari 2022
Foto: Van de Bunt