Duurzame Huizen Route: twee open dagen

Veel huiseigenaren zijn druk met het verduurzamen en energiezuinig maken van hun huis. Ben je nieuwsgierig hoe zij dat aanpakken? Bezoek tijdens de Duurzame Huizen Route huiseigenaren die hun deuren openen en hun ervaringsverhalen over duurzaam wonen graag delen.

Ga kijken en doe ideeën op

Bezoek op zaterdag 30 oktober en/of 6 november deelnemende woningen, laat je informeren en ontvang goede tips en ideeën voor je eigen woonsituatie. Honderden enthousiaste huiseigenaren in heel Nederland stellen hun huis open om uitleg te geven over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen. Alle deelnemers staan op duurzamehuizenroute.nl met hun specificatie. Schrijf je in voor een bezoek of stel online een vraag aan woningeigenaren. Zo krijg je inzicht in mogelijkheden voor je eigen woning.

Je eigen huis openstellen?

Heb je zelf praktijkervaring met verduurzaming en wil je dit delen met buurtgenoten? Meld je huis dan aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route, stel je huis een paar uurtjes open en deel je verhaal. Mensen die aan de slag willen met het energiezuinig maken van hun huis hebben vaak vragen. Elke ervaring is welkom, een paar maatregelen of een geheel energiezuinige woning, ieder voorbeeld kan inspireren.

Meld je huis aan via duurzamehuizenroute.nl. Deelnemers maken bovendien kans op twee nachtjes weg naar de duurzame B&B de Nachtdijk in Cothen.