Energiemiddag in De Til

Alles weten over energiezuinig wonen? Kom zaterdagmiddag 16 oktober 2023 naar De Til voor een zeer informatief programma. Kom kennis opdoen of juist delen over het verduurzamen van uw woning.

Zeer informatief programma

Wethouder Fenneke van der Vegte opent deze Energiemiddag in De Til om 13 uur met de presentatie van de Handleiding Woningverbetering, geschreven door de energieadviseurs Theo Visser en Eric Dekker.

Vervolgens wordt de warmtetransitievisie en de manier waarop de gemeente haar bewoners ondersteunt hun huis klaar te maken voor de toekomst toegelicht. Deze middag kunt u ook in gesprek bij diverse ’tafels’, bijvoorbeeld met de gemeente over de plannen in uw wijk, met een adviseur over een stappenplan voor uw woning, of met COOL en DEEL. Bewoners van de Eurowoningen delen graag ervaringen over hun wijkinitiatief Eurowoningen Toekomstbestendig en informeren u over verschillende financieringsmogelijkheden.

Veel mogelijkheden

Om 14 uur geeft IkWilWatt een presentatie, om 15 uur gevolgd door DEEL Energie Leusden over de nieuwe actie Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Daarna licht een adviseur van het Duurzaam Bouwloket (hybride) warmtepompen nader toe. Buiten staat een mobiele showroom opgesteld, vol met technieken om in huis toe te passen. Daar is ook een voucher voor gratis energiebesparende spullen verkrijgbaar.

Zet het in uw agenda: Energiemiddag 16 oktober 2023 in De Til. Een bezoek ter oriëntatie is zeker de moeite waard.