Enthousiaste energiegidsen gezocht

Door het toenemende aantal vragen over het verduurzamen van de woning is IkWilWatt, de lokale energiecampagne van Leusden, op zoek naar nieuwe energiegidsen. Enthousiaste vrijwilligers die buurtbewoners helpen met energiebesparing en het toekomstbestendig maken van de woning.

Wat doet een gids?

Energiegidsen gaan op huisbezoek, doen mee met acties en beantwoorden vragen tijdens een inloopspreekuur. Informatie geven staat centraal, want specifiek woningadvies wordt gegeven door professionele adviseurs waarmee wordt samengewerkt.

Team van talenten

Affiniteit met techniek is fijn maar zeker geen vereiste, wel zijn goede sociale vaardigheden heel belangrijk. En de bereidheid om je minimaal één dagdeel per twee weken in te zetten.

Je wordt onderdeel van een team van gidsen binnen een ondersteuningsprogramma van de Provincie en ontvangt een vrijwilligersbijdrage. Gidsen krijgen een opleiding van acht trainingsavonden (1x/maand). De eerste start 14 oktober. Enthousiaste inwoners kunnen reageren met een korte motivatie naar info@ikwilwatt.nl of bellen met coördinator Henriёtte Former M 06-52018638.