Opening Inloopspreekuur Energiegidsen gaat niet door

De opening van het inloopspreekuur energieloket IkWilWatt gaat vanavond 16 maart 19.30 uur niet door. Ook komende weken zal er geen inloopspreekuur zijn, deze situatie zal in ieder geval tot en met 6 april duren. Via de website en nieuwsbrief informeren we u binnenkort over de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) in Leusden en op welke manier u de bijbehorende voucher ter waarde van € 65,- kunt aanvragen.

Vragen over isolatie van uw huis? Energiebesparing, subsidies of duurzame energie? Stuur een e-mail of maak een telefonische afspraak. De energiegidsen zitten klaar voor een goed gesprek.

IkWilWatt is de Leusdense energiecampagne, gecoördineerd door duurzaamheidscentrum De Groene Belevenis in opdracht van de gemeente Leusden. IkWilWatt is volledig onafhankelijk, en werkt samen met het landelijk Duurzaam Bouwloket, de aangewezen organisatie die vele energieloketten in Nederland van onafhankelijke en up-to-date informatie voorziet. Via www.ikwilwatt.nl is er een overzicht van duurzaamheidsmaatregelen, subsidiemogelijkheden en stappenplannen. Ook kan daar een afspraak voor een energiegids of een warmtescan worden aangevraagd.