Slim verwarmen | Scan uw huis op warmtelekken

DEEL heeft nu een warmtecamera, die u kunt lenen om zelf uw huis te scannen op warmtelekken. En wat is het effect van oa radiatorfolie? Met een goede handleiding, en deskundige uitleg ism Energieloket IkWilWatt. ‘Dit helpt enorm om kieren en warmtelekken op te sporen en te verhelpen’.

Ontdek zelf waar warmte weglekt

Met de wamtecamera maakt u infrarood foto’s van uw woning, waarmee koud-warm verschillen en warmtelekken zichtbaar worden. Foto’s buiten laten zien waar warmte naar buiten lekt. Foto’s binnen laten zien waar kou naar binnen komt, en wat het effect is van bijvoorbeeld radiatorfolie.

Slim verwarmen

De warmtescan is een handig hulpmiddel om te zien waar warmte verdwijnt / kou binnenkomt, én om te zien hoe een ruimte slimmer verwarmd kan worden. ‘Spaar gas, en geld, door warmte slim te gebruiken!’

U kunt de warmtecamera lenen en zelf een warmtescan maken van uw woning, zowel binnen als buiten. Op donderdag 3 febrauri organiseren we een online DEEL avond over de warmtescans, om ervaringen en uitkomsten te delen. Deze avond is ook voor mensen die de warmtecamera nog niet geleend hebben, en voor iedereen die benieuwd is wat zo’n warmtescan aan eyeopeners oplevert. Zie hieronder voor het lenen van de warmtecamera en de aanmelding voor het Webinar Warmtescans.

Leen de warmtecamera

– DEEL-leden kunnen de warmtecamera gratis lenen. Niet-leden betalen 10 euro.
– Leen (en betaal direct): via IkWilWatt.
– Download: Leen-overeenkomst en Handleiding warmtecamera
– Contact: Willem van der Wal, info@deel-energie.nl.

3 februari: Webinar warmtescans en warmtelekken

donderdag 3 februari 2022 | 20:00-21:00 uur | online via Zoom
Tijdens deze avond delen we warmtescans en bespreken we wat je daarmee kunt ontdekken. DEEL Webinar ism Energieloket IkWilWatt, voor mensen die de warmtecamera al gebruikt hebben, of willen gaan gebruiken, en met eye-openers voor iedereen.
Aanmelden webinar: via info@deel-energie.nl.

Gepubliceerd op 31 januari 2022