Afspraak voor een betaald maatwerk advies

De energie adviseur komt bij u langs voor een maatwerk adviesgesprek, gericht op uw vraag en uw situatie. De adviseur is EPA gecertificeerd, goed bekend in Leusden en geeft onafhankelijk en professioneel advies. Tijdens het bezoek krijgt u inzicht in de kansen in uw woning inclusief een inschatting van kosten en baten van verschillende maatregelen. Het maatwerk adviesgesprek heeft een waarde van € 200,- maar door een bijdrage van de gemeente Leusden betaalt u € 49,50. U betaalt dit via onderstaand aanvraagformulier met de IDEAL link.

Het maatwerkadvies is niet geschikt om een energielabel mee aan te vragen voor uw woning, daarvoor is een ander uitgebreider onderzoek nodig.

Als u onderstaand formulier invult neemt de energie adviseur contact met u op voor een afspraak. Er zijn op dit moment veel aanvragen en een kleine wachtrij, maar iedere aanvraag wordt opgevolgd! 

Formulier afspraak betaald advies

  • Als je jouw jaarverbruik (ongeveer) invult en het aantal bewoners kunnen we voor je berekenen of je verbruik gemiddeld of afwijkend is.