Bewonersbijeenkomst Alandsbeek, verduurzamen ruimtewoningen

De bewoners van de zogenaamde ruimtewoningen, de woningen in Alandsbeek-West, worden uitgenodigd voor een bewonersavond over het verduurzamen van hun woning. De bijeenkomst wordt maandag avond 13 maart gehouden in het Huis van Leusden.

De avond begint om 19.45u, inloop is mogelijk vanaf 19.30u. Aanmelden is gewenst via www.ikwilwatt.nl/alandsbeek

Vragen die centraal staan die avond zijn; waar te beginnen? Welke keuzes moeten gemaakt? Wat kan men zelf doen? Of wanneer een bouw- of installatiebedrijf in te schakelen?

Bewoners ontvangen tips voor energiebesparing, leren zwakke en sterke punten van de eigen woning kennen en krijgen hulp bij het maken van een stappenplan. Tijdens de bijeenkomst wordt men op weg geholpen via een presentatie, een video en een brochure. De brochure bevat de resultaten van een energiedoorlichting aan de Melafier. Bewoner Joris liet zijn huis compleet doorlichten op de mogelijkheden voor energiebesparing en verduurzamen. Hij vertelt hierover in een korte video.

Er komt ook een avond speciaal voor de skidakbewoners in Alandsbeek-Oost op 11 april.

De bijeenkomsten worden georganiseerd door de gemeente Leusden, het energieloket IkWilWatt, Buurkracht Alandsbeek, een aantal buren en in samenwerking met het nationaal kennis- en leerprogramma DoeTank. Alle informatie is te vinden op www.ikwilwatt.nl/alandsbeek

Datum

13 maart 2023
Verlopen!

Tijd

19:30
QR code