Informatieavond Energiezuinig Wonen

Terugblik

Energiezuinig wonen, hoe dan? Vorig jaar stegen de energieprijzen rond deze tijd hard, komende winter inschatten is koffiedik kijken. Maar feit is dat huishoudens steeds meer aan jaarlijkse energiekosten kwijt zijn, als er geen aandacht is voor energie besparen. Je huis energiezuinig maken, hoe dan?

Donderdagavond 12 oktober stroomde de zaal vol met inwoners die luisterden naar een presentatie van Ruben Appelman, deskundig en onafhankelijk expert van het Regionaal Energieloket. Aan bod kwamen de 4 stappen om een huis energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig te maken. Weten hoe deze stappen in uw huis doorlopen kunnen worden? Vraag een maatwerk adviesgesprek aan! Na de pauze nam Folkert Looij, onafhankelijk financieel expert ons mee in verschillende mogelijkheden om maatregelen te financieren. Hij is het gehele jaar nog bereikbaar om vragen te beantwoorden. Afsluitend vertelde Henriette Former, coördinator van het energieloket IkWilWatt over komende informatieve activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het inloopspreekuur op zaterdag in de bibliotheek of bezoek een Open Huis met een (hybride)warmtepomp.

 

Was u er niet bij?

Bekijk de opname van de informatieavond hieronder!

Wilt u de presentaties inzien?

De presentaties kunt u hieronder downloaden. Alle presentaties kunt u op papier ook afhalen (vanaf zaterdag 28 okt) tijdens het inloopspreekuur bij de bibliotheek.

Was u er niet bij? Dan heeft u wat gemist!

Deskundige presentaties door onafhankelijke experts
Energiezuinig wonen, waar begin ik?
Alles over isoleren en ventileren
Check je warmtelek, vraag een warmtescan aan
Energie opwekken, zelf of collectief?
Toch nog een CV of een warmtepomp?
Alle financiële mogelijkheden op een rij
Aanwezigen maakten kans op een gratis maatwerk adviesgesprek

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief ontvangt u uitnodigingen en informatie digitaal! De organisatie werd mogelijk gemaakt door de gemeente Leusden en was in handen van het Leusdense energieloket IkWilWatt, de energiewerkgroep COOL, en de Leusdense energiecoöperatie DEEL. Zij waren aanwezig met lokale informatie.